Seznam potrjenih popolnih kandidatur za ponovne volitve v ŠS

Objavljeno: 28. novembra, 2022 | Kategorija: , , , ,

Objavljamo seznam potrjenih popolnih kandidatur po volilnih enotah: SKLEP O PREVERJANJU IN POTRDITVI KANDIDATUR ZA ČLANE ŠTUDENTSKEGA SVETA FAKULTETE ZA TURIZEM UNIVERZE V MARIBORU, z dne 28. 11. 2022.

Volitve za člane študentskih svetov letnikov in absolventov in doktorskih študentov se opravijo v ponedeljek, 5. 12. 2022 v času od 8:00 do 15:00 (prvi krog volitev). Volivec ima možnost svoje glasove oddati na dan volitev med 8:00 in 15:00. Volivec lahko glasuje za do največ 5 kandidatov oz. kolikor je razpisanih mest. Vsak študent ima pravico voliti v volilni enoti posamezne članice, ki skladno z 1. in 2.1. točko tega Sklepa zajema letnik, v katerega je študent vpisan. Volitve bodo potekale z anonimnim elektronskim glasovanjem na povezavi: https://um.simplyvoting.com/. Dostop do volilnega portala bo mogoč po predhodni prijavi z uporabo študentove osebne digitalne identitete Univerze v Mariboru (@student.um.si).

Več: Sklep o razpisu ponovnih volitev v ŠS

Na podlagi 3. 2. točke Sklepa o razpisu delnih ponovnih volitev v Študentski svet Fakultete za logistiko UM in Študentski svet Fakultete za turizem UM, z dne 17. 11. 2022 (v nadaljevanju: Sklep o razpisu delnih volitev) je Volilna komisija univerze za volitve študentov na svoji seji dne 24. 11. 2022 in po pregledu dopolnitev kandidatur dne 28. 11. 2022 sprejela končni seznam: Sklep o preverjanju in potrditvi kandidatur za člane študentskih svetov letnikov Fakultete za turizem Univerze v Mariboru:

SEZNAM POTRJENIH POPOLNIH KANDIDATUR PO VOLILNIH ENOTAH
1. LETNIK
Kandidature za člana letnika
1. Vedad Abdagić
2. Nika Štefanič
3. Klara Klavs
4. Ajla Bajramspahic
5. Jelica Lukić
6. Aleksandra Cvejić
7. Balša Rolović

2. LETNIK
V tej volilni enoti volitve niso bile razpisane.

3. LETNIK
Kandidature za člana letnika
1. Katja Fakin

4. LETNIK
Kandidature za člana letnika
1. Lana Vogrinc

5. LETNIK
Kandidature za člana letnika
V tej volilni enoti ni bilo oddanih kandidatur.

ABSOLVENTI
Kandidature za člana
1. Iva Živković

DOKTORSKI ŠTUDENTI
Kandidature za člana
1. Katja Kokot
2. Mihaela Franjić

chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram