Skoči do osrednje vsebine

Podiplomski študij - 2. prijavni rok za tujce

Objavljeno: 5. julija, 2024 | Kategorija: , , , ,

5. julija 2024 se v okviru Razpisa za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru za študijsko leto 2024/2025 na Univerzi v Mariboru odpirata:

  • 2. prijavni rok za vpis v 1. letnik magistrskega študija Turistične destinacije in doživetja za državljane držav nečlanic EU – tujce in
  • 2. prijavni rok za vpis v 1. letnik doktorskega študija Sodobne turistične študije za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljane držav nečlanic EU – tujce.

Več o podiplomskem študiju na Fakulteti za turizem UM in prijavi lahko najdete na povezavi: PODIPLOMSKI ŠTUDIJ.

Kandidati morajo prijavo za vpis in vsa potrebna dokazila oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ (odpiranje v novem zavihku). Kandidati lahko v okviru drugega prijavnega roka oddajo eno (1) prijavo za vpis. Kot pravočasna se bo upoštevala prijavaki bo izpolnjena in oddana v eVŠ do 6. septembra 2024. Po drugem prijavnem roku bodo informacije o študijskih programih, na katerih bo sprejeta omejitev vpisa, dosegljive na spletni strani moja.UM.si > Vpis na UM > Vpis na podiplom​ski študij 13. septembra 2024​.

Več informacij je na voljo v Razpisu za vpis.​

Vrni se na vrh strani
chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram