KIP - kombinirani intenzivni programi Erasmus +

Objavljeno: 11. januarja, 2022 | Kategorija: , , , ,

Objavljamo povezavo do RAZPIS-a ZA SOFINANCIRANJE MOBILNOSTI ŠTUDENTOV IN OSEBJA Z NAMENOM UDELEŽBE NA KOMBINIRANEM INTENZIVNEM PROGRAMU (KIP) v programskih državah za študijsko leto 2021/2022.


Kombinirani intenzivni programi (v nadaljevanju: KIP) so programi, pri katerih se uporabljajo inovativni načini učenja in poučevanja, vključno s spletnim sodelovanjem. Programi lahko vključujejo učenje, ki temelji na izzivih, kjer transnacionalne in transdisciplinarne skupine sodelujejo pri reševanju izzivov. Namen KIP-ov je omogočiti nove in bolj prilagodljive oblike izmenjav študentov in osebja, ki združujejo fizično in virtualno mobilnost.

Na ta razpis se lahko prijavijo študenti in osebje Univerze v Mariboru, ki so bili sprejeti na KIP, organiziran s strani partnerske visokošolske institucije iz programskih držav programa Erasmus+. Več o pogojih za prijavo v razpisu. 

chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram