Skoči do osrednje vsebine

Kandidatura za člane ŠS FT UM

Objavljeno: 23. oktobra, 2023 | Kategorija: , , , ,

Objavljamo SKLEP O PREVERJANJU IN POTRDITVI KANDIDATUR ZA ČLANE ŠTUDENTSKEGA SVETA FAKULTETE ZA TURIZEM UNIVERZE V MARIBORU.

Na podlagi 3. 2. točke Sklepa o razpisu volitev v študentske svete članic in drugih članic Univerze v Mariboru, z dne 26. 9. 2023 (v nadaljevanju: Sklep o razpisu volitev) je Volilna komisija univerze za volitve študentov na svoji seji dne 16. 10. 2023 sprejela Sklep o preverjanju in potrditvi kandidatur za člane študentskih svetov letnikov Fakultete za turizem Univerze v Mariboru:

SEZNAM POTRJENIH POPOLNIH KANDIDATUR PO VOLILNIH ENOTAH

1. LETNIK
Kandidature za člana letnika

1.Nedžada Ćoralić
2.Lea Grbac
3.Saša Cvijanović
4.Simon Ivanov
5.Lana Sluga
6.Mihaela Stanojkovska

2. LETNIK
Kandidature za člana letnika

1.Vedad Abdagić
2.Klara Klavs

3. LETNIK
Kandidature za člana letnika

1.Antonija Klokočovnik
2.Ema Omahen
3.Dimitar Jovanovski
4.Petra Jurečič

4. LETNIKV tej volilni enoti ni kandidatov na volitvah.

5. LETNIK
Kandidature za člana letnika

1.Patricija Zorič
2.Vanessa Šuler

ABSOLVENTI
Kandidature za člana

1.Almaida Mizić
2.Kaja Šetinc
3.Mark Zgrinskić

Obrazložitev:

Volilna komisija univerze za volitve študentov je na podlagi 3. 2. točke Sklepa o razpisu volitev v študentske svete članic in drugih članic Univerze v Mariboru, z dne 26. 9. 2023 in prejetimi kandidaturami ter v skladu s 13. členom Pravilnika o delovanju in sestavi študentskih svetov (UPB 1; Obvestila UM, št. XL-2-2022, v nadaljevanju: Pravilnik) izdala sklep z zgoraj navedeno vsebino. Ta sklep se javno objavi na spletnih straneh članic in drugih članic Univerze v Mariboru, na spletni strani Univerze v Mariboru in Študentskega sveta Univerze v Mariboru.

Vrni se na vrh strani
chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram