Webinar projekta ReWo in možnost študentskega sodelovanja

Objavljeno: 10. maja, 2023 | Kategorija: , , ,

Spoštovane študentke, spoštovani študentje,

kot verjetno veste na fakulteti izvajamo projekt ReWo – From research to working life: The Importance of Transferring the Knowledge to Working Life, v okviru projekta bomo izvedli tudi nekaj spletnih dogodkov. Prvi izmed teh dogodkov bo Webinar, ki se bo zgodil v torek 16.5.2023 med 13.00 in 14.45 uro. V okviru dogodka bodo predstavljene dobre prakse prenosa znanja, ki ga generirajo študentje v zaključnih delih v prakso. Tako bomo lahko skupaj prisluhnili praksam iz Finske, Norveške, Portugalske in Slovenije.

Event Programme 16.5

Glede na to, da smo nosilci tega projekta in je eden izmed »key performance indicator«-jev tudi število sodelujočih, je Vaša prisotnost zelo zaželena. Za dodatno motivacijo bo zagotovo poskrbelo tudi to, da bomo v naslednjih mesecih med Vami izbrali štiri študentke ali štiri študente, ki se boste v okviru projekta še letos (november 2023) podali za teden dni na Portugalsko (Lizbona) in v prihodnjem letu (september 2024) še prav tako za teden dni na Norveško (Stavanger). V obeh primerih je pot in nastanitev v celoti pokrita iz projekta. Prisotnost na dogodku ne bo izključujoč pogoj za nadaljnje sodelovanje in prijavo na obe izmenjavi, prinaša pa dodatne točke pri izboru sodelujočih.

Dogodku se lahko pridružite na povezavi tukaj: Click here to join the meeting

chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram