Skoči do osrednje vsebine

Razpis kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti UM 2024/25

Objavljeno: 10. julija, 2024 | Kategorija: , , ,

Obveščamo vas, da je odprt Razpis kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti Univerze v Mariboru za študijsko leto 2024/25.

Prijavnica, Razpis kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti in dodatne informacije so objavljeni na spletni strani moja.um.si > Študij na UM > Obštudijska dejavnost.

Izbirate lahko med 80 učnimi enotami z vsebinami s področij športa, ekonomije, tehnike, človekovih pravic in​ drugih področij, v nabor pa je podobno kot v preteklem letu ponovno vključeno tudi večje število učnih enot s področja zelenih in digitalnih vsebin, saj si Univerza v Mariboru v okviru Načrta za okrevanje in odpornost (NOO) prizadeva študente opremiti z znanjem in kompetencami za trajnostni razvoj in trajnostni način življenja.

Pogoji za prijavo: 

Prijavijo se lahko študenti, ki so vpisani v študijske programe Univerze v Mariboru in imajo v tekočem študijskem letu veljaven status študenta. Na razpis se lahko prijavijo tudi študenti Univerze v Mariboru na izmenjavi.

​Rok za prijavo:

Prijava poteka v času vpisa v višji letnik, in sicer skladno s termini vpisa, ki jih določi posamezna fakulteta oz. najkasneje do 30. septembra 2024​​​. Navedeni prijavni rok ne velja za učno enoto Strokovna praksa na ŠP 2. stopnje kot KOOD 1, 2, 3, 4. Na to učno enoto se je možno prijaviti kadarkoli med študijskim letom.​​​​

Vrni se na vrh strani
chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram