Erasmus + dogodek na FT UM

Objavljeno: 8. decembra, 2021 | Kategorija: , , ,

Spoštovane študentke, spoštovani študenti,
razmišljate o izmenjavi v času študija? Vas zanimajo izkušnje izmenjave iz prve roke? Zbirate pogum za večmesečno izmenjavo v tujini?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno, vas vabimo na predstavitveni dogodek Erasmus+ programa, ki bo v torek 14.12.2021 ob 15.00 v Avli FT. V sklopu dogodka boste lahko spoznali Erasmus+ program, slišali izkušnje študentov, ki so že izvedli izmenjavo ter spoznali Eramsus+ študente, ki so trenutno na izmenjavi v Brežicah.

Na Fakulteti za turizem UM imamo bogato mrežo partnerskih fakultet, ki ponujajo kakovostne študijske programe in s tem omogočajo, da tudi vi pridobite nova znanja in izkušnje. Tako naša mreža danes v okviru Erasmus+ obsega že več kot 30 partnerskih fakultet v številnih državah in mreža se še naprej vztrajno širi. V 14 letih delovanja Erasmus programa, se je več milijonov študentov po vsej Evropi udeležilo izmenjave, izkušnje praktično vseh pa so zelo pozitivne. Program izmenjav Erasmus+ je vedno bolj prepoznan tudi pri delodajalcih, saj le-ti iščejo kadre, ki so se udeležili katere izmed podobnih izmenjav in s tem obogatili svoje znanje in izkušnje.

Razpis za študijsko leto 2022/2023 bo predvidoma objavljen v začetku leta 2022, tako da bomo več informacij o prijavnem postopku podali na dodatnem sestanku s predvidenimi udeleženci izmenjave.

Izmenjava v času študija je edinstvena izkušnja, spomini in prijateljstva, ki jih boste ustvarili tam, pa bodo z vami za vedno. Se vidimo!

chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram