Skoči do osrednje vsebine

Dogodek: Gremo na Erasmus!

Objavljeno: 31. maja, 2024 | Kategorija: , , ,

Te zanima študij v tujini? Pridruži se nam na spletnem dogodku Gremo na Erasmus!

Dogodek, ki ga organizira Univerza v Mariboru, je namenjen izmenjavi izkušenj študentov, ki jih zanima Erasmus izmenjava in želijo pridobiti informacije iz prve roke s strani Erasmus ambasadorjev, ki so se svoje izmenjave že udeležili.

Predstavljen bo 2. razpisni rok: RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MOBILNOSTI ŠTUDENTOV Z NAMENOM ŠTUDIJA V TUJINI ERASMUS+ v programskih državah za študijsko leto 2024/2025

Predstavljene bodo številne možnosti Erasmus+ izmenjave, od študija v tujini, pa vse do izvajanja praks in kratkotrajnih kombiniranih intenzivnih programov (KIP oziroma poletne šole):

  • ŠTUDIJ
  • PRAKSA
  • KIP (kratkotrajni kombinirani intenzivni programi oz. poletne šole,…)

Pridruži se nam v torek, 4. junij 2024, ob 17. uri, preko spletnega orodja MS Teams.

Koda za pridružitev ekipi: n6pz7xu

————————————————————————————————————————————–
MS TEAMS
Dogodek bo potekal na daljavo preko orodja MS Teams. Zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite program MS Teams. Po namestitvi programa kliknite na “Pridružite se ekipi ali jo ustvarite” in v polje “Pridružite se ekipi s kodo” vnesite kodo (navedeno zgoraj).

————————————————————————————————————————————–

Gremo na Erasmus!

Vrni se na vrh strani
chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram