Vstop na FT in samotestiranje za magistrske študente

Objavljeno: 4. oktobra, 2021 | Kategorija: ,

Spoštovane študentke in študenti magistrskega študija,

kot ste že bili obveščeni v obvestilu rektorja (https://www.ft.um.si/pedagoski-proces-2021-22/) o izvajanju pedagoškega procesa v živo na Univerzi v Mariboru v študijskem letu 2021/22, je za vstop v prostore visokošolskih zavodov potrebno izpolnjevati pogoj PCT (prebolevnost, cepljenje ali testiranje), to velja tudi za vas študente.

Za študente, ki ne izpolnjujejo enega izmed pogojev izpolnjevanje PCT, se šteje, da za potrebe izvedbe pedagoškega procesa izpolnjujejo pogoj PCT, če se presejalno testirajo s testom HAG za samotestiranje v prostorih visokošolskega zavoda.

Za namen samotestiranja je na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru zagotovljen prostor in sicer na lokaciji sedeža Fakultete za turizem, na naslovu Cesta prvih borcev 36, Brežice (pritličje pri glavnem vhodu).

Izvedba samotestiranja poteka ob PONEDELJKIH in TORKIH med 7.30  in 10. uro. Za magistrske študente je omogočeno samotestiranje tudi v dodatnem popoldanskem terminu in sicer v PONEDELJEK in SREDO med 15. in 16. uro. 

Teste za samotestiranje študenti prinesete seboj.

 

chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram