Informativni dan za magistrski študij

Datum in ura dogodka: 25.5.2023 17:00 
Kraj dogodka: Avla FT UM, Cesta prvih borcev 36, Brežice

Vljudno vabljeni na informativni dan za podiplomski magistrski študijski program Turistične destinacije in doživetja, ki bo potekal v živo, 25. maja ob 17. uri, v avli Fakultete za turizem.

Zaradi lažje organizacije dogodka je zaželena PRIJAVA V OBRAZCU.

Zaposleni in študenti FT UM vam bomo predstavili zanimiv študijski program, ki je bil prenovljen v skladu s trendi v turizmu in nudi uporabna in praktična znanja. Naši magistrski študenti vam bodo predstavili svojo izkušnjo s študijem na omenjenem programu - povedali več o načinu dela in o poteku študijskega procesa, o številnih praktičnih projektih, ki jih pripravljajo v sklopu študija (npr. organiziranje promocijske kampanije, konference, potovanja, priprava za prispevkov za izdajo publikacije, sodelovanje z lokalno skupnostjo idr.)

Več o študijskih programih, prijavnih rokih, mnenju naših študentih o študiju si preberi na povezavi: Študiraj turizem - Fakulteta za turizem (um.si)

 

chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram