Urnik

​​​​​​​​​​​​Obveščamo vas, da je objavljen urnik za zimski ​semester v študijskem letu 2020/21 za vse študijske programe. Urnik se nahaja na spletnem naslovu: 

Urnik: http://wise-tt.com/wtt_ft/
Moj portal UM: https://mojportal.um.si/

Urnik se lahko dnevno spreminja, zato vas prosimo za redno spremljanje urnika. Če bo sprememba urnika nastala v naslednjih dveh dneh (48 urah), boste obvestilo o spremembi prejeli na študentski e-naslov, objavljeno pa bo tudi med obvestili na spletni strani. Če se bo urnik spremenil kasneje, bo sprememba objavljena samo v urniku.

Moj portal UM

Obveščamo vas, da je UM v preteklih tednih nadgradili aplikacijo Moj portal UM za študente. Ob prikazu urnikov za predavanja in vaje, rokov za plačilo računov in urnika prijav na izpite (prijavnic), smo omogočili tudi to, da si študent lahko kot poseben urnik nastavi vpogled v svoje registracije vstopov, ki jih je izvedel s pomočjo črtne kode (QR-19). Študenti se lahko naročijo tudi na prejemanje potisnih sporočil aplikacije Moj portal UM.

​Delitev v skupine

Študente 1. letnika VS študijskega programa Sodobne turistične prakse obveščamo, da se bodo pri vajah razdelili v dve skupini. Delitev bo potekala 1.10. in 2. 10. 2020, navodila boste prejeli na Uvodnih predavanjih 1. 10. 2020 ob 9.00 uri. Prosimo vas, da obiskujete tisto skupino, h kateri ste določeni.