Skoči do osrednje vsebine

ReWo mednarodna znanstvena konferenca

Datum in ura dogodka: 11.11.2024 09:00 
Kraj dogodka: Brežice, Slovenija

Med 11. in 13. novembrom 2024 se nam pridružite se nam na mednarodni znanstveni konferenci "From Research to Working Life: Students as Knowledge Brokers for Entrepreneurial Development (ReWo)", kjer se bosta srečala akademska sfera in industrija z namenom spodbujanja inovativnih izobraževalnih praks in podjetniških pobud. Dogodek predstavlja vrhunec projekta, ki krepi izobraževalne in raziskovalne strukture znotraj akademskih institucij ter spodbuja sodelovanje z mednarodnimi izmenjavami. Cilj je medsebojno sodelovanje med visokim šolstvom in industrijo, izboljšanje univerzitetnih programov za izpolnjevanje potreb industrije, opolnomočenje študentov za boljše zaposlitvene možnosti in spodbujanje inovacij. Konferenca bo združila raziskovalce, pedagoge, študente in strokovnjake iz industrije, da bi izmenjali vpoglede in raziskali možnosti sodelovanja pri oblikovanju prihodnosti razvoja delovne sile.

Vabljeni k oddaji prispevkov, več podrobnosti na povezavi: Call for Papers - ReWo International Scientific Conference

Konferenca je del istoimenskega Erasmus+ projekta From Research to Working Life: Students as Knowledge Brokers for Entrepreneurial Development (ReWo), ki je financiran  s strani Evropske unije.

Vrni se na vrh strani
chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram