Predizpitni piknik FT UM

Datum in ura dogodka: 1.6.2023 16:00 
Kraj dogodka: Tochka (piknik prostor), Velike Malence

Študentski svet za turizem vas vabi na nepozaben predizpitni piknik v čudovitem prostoru Tochka. Čas je, da si privoščite nekaj sprostitve pred napetimi izpitnimi obdobji!

Podrobnosti dogodka:

Datum: 1. junij 2023

Čas: ob 16. uri

Lokacija: Tochka (piknik prostor)

Naša ekipa je pripravila prav poseben paket za vas, ki vključuje okusno hrano in osvežilne pijače skozi ves dogodek. Poleg tega smo poskrbeli tudi za aktivnosti, ki vam bodo pomagale sprostiti misli. Igrali se bomo odbojko in badminton, tako da lahko preizkusite svoje športne spretnosti ali pa se preprosto zabavate ob opazovanju drugih udeležencev.

Cena vstopnice za dogodek je samo 10 evrov, kar vključuje vse zgoraj navedene ugodnosti. Vstopnice so na voljo pri predstavnikih razredov:

 

  1. Letnik: Vedad Abdagić in Klara Klavs
  2. Letnik: Antonija Klokočovnik in Ema Omahen
  3. Letnik: Iza Hana Šobar in Almaida Mizić
  4. Letnik: Patricija Zorič
  5. Letnik: Kaja Šetinc

Izredni študenti: Sambodhi Soma Gondane

Pridružite se nam na pikniku in si privoščite zaslužen oddih od študijskih obveznosti. To bo odlična priložnost za sproščen druženje s sošolci in pridobivanje novih prijateljstev.

Veselimo se vaše družbe na predizpitnem pikniku!

Študentski svet Fakultete za turizem

chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram