Skoči do osrednje vsebine

Mednarodna znanstvena konferenca Hand in Hand (HiH): Aktivno preživljanje prostega časa, zdrav življenjski slog in športni turizem

Datum in ura dogodka: 27.5.2024 00:00 
Kraj dogodka: Brežice, Slovenija

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru bo v ponedeljek, 27. maja, in torek, 28. maja, v Brežicah organizirala mednarodno znanstveno konferenco Hand in Hand (HiH): Aktivno preživljanje prostega časa, zdrav življenjski slog in športni turizem. Konferenca poteka v okviru projekta Hand in Hand (HiH), čigar namen je spodbujanje udeležbe v športu in telesni dejavnosti, zlasti s podporo priporočila Sveta o HEPA, »EU Physical Activity Guidelines« in »The Tartu Call for a Healthy Lifestyle«.

Namen mednarodne znanstvene konference Hand in Hand (HiH): Aktivno preživljanje prostega časa, zdrav življenjski slog in športni turizem je združiti vodilne raziskovalce in strokovnjake, ki si bodo izmenjali svoje izkušnje in rezultate raziskav o vprašanjih športa, dobrega počutja in zdravja ter vloge lokalnih skupnosti pri načrtovanju in politik.

Konferenca bo zagotovila interdisciplinarni forum za raziskovalce in pedagoge, ki bodo razpravljali o najnovejših raziskavah in trendih, pa tudi o izzivih ter primerih dobrih praks na področju promocije zdravja in dobrega počutja, športa oz. športnega turizma in vključevanja lokalne skupnosti.

Morebitne avtorje z vseh disciplinskih področij vljudno vabimo, da pomagajo oblikovati konferenco s predložitvijo povzetkov svojih raziskav v angleškem jeziku, ki naj jih pošljejo najkasneje do 15. marca 2024.

Več podrobnosti o konferenci in oddaji prispevkov najdete na povezavi: HIH-CONFERENCE_Call-for-papers

Oddaja prispevkov v angleškem jeziku je možna preko spletnega obrazca.

Če želite izvedeti več o dogodku, lahko kontaktirate organizacijski odbor preko elektronske pošte conference.ft@um.si.

Vrni se na vrh strani
chevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram