Bodoči študenti

​​Študij na Fakulteti za turizem je nepozabno obdobje za vse študente, ki radi potujete, odkrivate svet in ustvarjate nove prijatelje. Na Fakulteti za turizem zaposleni skupaj s predstavniki študentov skrbimo za dobro počutje na fakulteti, saj poleg predavanj izvajamo veliko terenskih vaj, omogočamo praktično usposabljanje in pripravljamo obštudijske dogodke. Komunikacija s predavatelji je preprosta, saj se poznamo kar po imenih. Še posebej smo veseli vseh brucev in zadnji teden v septembru namenimo prav vam – študentom prvega letnika. Takrat za vas pripravimo uvajalni teden z različnimi dogodki, s katerimi olajšamo prehod med srednjo šolo in fakulteto.

Naše prvo srečanje pa je na informativnih dnevih Fakultete za turizem Univerze v Mariboru. Informativni dnevi potekajo v avli fakultete in sicer v:

  • petek, 14. februarja 2020, ob 10. uri – 1. stopnja (VS in UN),
  • petek, 14. februarja 2020, ob 16. uri – 1. stopnja (VS in UN),
  • soboto, 15. februarja 2020, ob 10. uri – 1. stopnja (VS in UN),
  • sredo, 17. junija, ob 17. uri – 2. stopnja (MAG).

Vodstvo fakultete, pedagogi, strokovni delavci, predvsem pa študenti vam bodo povedali, kako je biti študent na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru in kaj vse morate vedeti, preden se boste vpisali na študij. Vabljeni!

Za vse dodatne informacije lahko pogledate na spletno stran Univerze v Mariboru oziroma v e-knjigo Najpogostejša vprašanja o vpisu in študiju.​​