Bodoči študenti

​​Študij na Fakulteti za turizem je nepozabno obdobje za vse študente, ki radi potujete, odkrivate svet in ustvarjate nove prijatelje. Na Fakulteti za turizem zaposleni skupaj s predstavniki študentov skrbimo za dobro počutje na fakulteti, saj poleg predavanj izvajamo veliko terenskih vaj, omogočamo praktično usposabljanje in pripravljamo obštudijske dogodke. Komunikacija s predavatelji je preprosta, saj se poznamo kar po imenih. Še posebej smo veseli vseh brucev in zadnji teden v septembru namenimo prav vam – študentom prvega letnika. Takrat za vas pripravimo uvajalni teden z različnimi dogodki, s katerimi olajšamo prehod med srednjo šolo in fakulteto.

Predstavitve študija in informativni dnevi

Spoštovani dijaki, pred vami je ena izmed pomembnejših odločitev v življenju - izbira študija. Zato je pomembno, da si pridobite vse relevantne informacije. Kot vsako leto se bomo zaposleni in študenti Fakultete za turizem Univerze v Mariboru potrudili, da boste prejeli vse informacije ter odgovorili na vsa vaša vprašanja. Tokrat bodo informativni dnevi potekali na spletu, preko spletnih predstavitev v živo.

Svetujemo vam, da se na dogodek kar v naprej prijavite na spodnjem obrazcu in na ta način poskrbite, da na predstavitev zagotovo ne pozabite.


Termini predstavitev na spletu za dodiplomski študij - individualne prijave.


​SPLETNI INFORMATIVNI DNEVI - DODIPLOMSKI ŠTUDIJ
​PRIJAVA
12. februar (petek) ob 10. uri
12. februar (petek) ob 15. uri
13. februar (sobota) ob 10. uri
Prijava


Neposredne povezave do posameznih dogodkov in program informativnih dni objavimo v prihodnjih dnevih. Več o dodiplomskih študijskih programih poiščite v zavihku Vpis na dodiplomski študij.


Naše prvo srečanje v živo pa je navadno na informativnih dnevih Fakultete za turizem Univerze v Mariboru. Informativni dnevi potekajo v avli fakultete (letos "online") v:

  • petek, 12. februarja 2021, ob 10. uri – 1. stopnja (VS in UN),
  • petek, 12. februarja 2021, ob 15. uri – 1. stopnja (VS in UN),
  • soboto, 13. februarja 2021, ob 10. uri – 1. stopnja (VS in UN),
  • četrtek, 20. maja, ob 17. uri – 2. stopnja (MAG).

Vodstvo fakultete, pedagogi, strokovni delavci, predvsem pa študenti vam bodo povedali, kako je biti študent na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru in kaj vse morate vedeti, preden se boste vpisali na študij. Vabljeni!

Za vse dodatne informacije lahko pogledate na spletno stran Univerze v Mariboru oziroma v e-knjigo Najpogostejša vprašanja o vpisu in študiju.​​

Prav tako si lahko ogledate našo virtualno stojnico na Virtualnem kariernem sejmu, kjer se nahajajo številna gradiva.