Pravno obvestilo

​​Splošni pogoji uporabe spletne strani www.ft.um.si ​

Na spletni strani www.ft.um.si so objavljena slikovna gradiva in vsebine, ki so last Fakultete za turizem (v nadaljevanju FT) in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja FT.

V primerih, da bo FT na svojih spletnih straneh zbiral nekatere osebne podatke obiskovalcev za potrebe obdelave morebitnih vprašanj ali za namene vpisa, se FT zavezuje, da bo vse osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo hranil le za interno uporabo ter jih ne bo posredoval drugim fizičnim in pravnim osebam.

Da bi preprečil nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovil njihovo ustrezno uporabo, bo FT uporabljal ustrezne tehnične in organizacijske postopke za njihovo zavarovanje.

FT ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. FT si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na svojih spletnih straneh.​